بهترین سایت های آپلود رایگان داخلی و خارجی در سال 1400

در این پست (بهترین سایت های آپلود رایگان داخلی و خارجی) با ما همراه باشید.
امروزه پیدا کردن یک آپلودسنتر خوب برای آپلود رایگان فایل که ظرفیت بالا و سرعت بارگذاری مناسبی داشته باشد کار آسانی نیست. به این دلیل که سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند کم نبوده و رقابت شدید باعث شده تا میزان کیفیت خدمات و امتیازات ارائه شده به کاربران در هر یک متفاوت باشد. حال در این مطلب به دنبال آپلودسنترهای ایرانی و خارجی میرویم و چند نمونه از بهترینهایشان را به شما معرفی میکنیم. لازم به ذکر است که رتبه بندی این لیست با وسواس فراوان، خصوصا در مورد سایت های آپلود ایرانی تهیه شده است.
چرا باید از سایت های آپلود فایل استفاده کرد؟
قبل از اینکه به سراغ معرفی و بررسی سایت های آپلود فایل رایگان ایرانی برویم بهتر است دلایل استفاده از آن ها را با هم بررسی کنیم. موارد استفاده از آپلود سنترها زیاد است که در اینجا به دو تا از مهمترین های آن ها اشاره خواهم کرد.
استفاده از سایت های آپلود فایل به عنوان هاست دانلود
خیلی از دوستان به خاطر اینکه هزینه ای برای حجم اضافی روی فضای میزبانی سایت خود ندهند و به اصطلاح حجم پولی خود را از دست ندهند تصمیم می گیرند فایل های حجیم خود اعم از ویدیو ها، بازی ها و فایل های سنگین دیگر را در آپلود سنترهای رایگان بارگذاری کنند تا بدین شکل پول اضافی برای حجم زیاد ندهند.
سپس لینک های دانلود را در اختیار کاربران خود قرار می دهند. البته خیلی از سایت های آپلود فایل رایگان لینک مستقیم ارائه می دهند که می توان گفت اینطوری کسی متوجه نمی شوند که فایل ها روی فضای دیگری غیر از سایت اصلی آپلود شده اند.
بیشتر سایت هایی که ترافیک بالایی دارند و فایل های موجود روی سایت شان زیاد دانلود می شوند از این روش برای آپلود فایل های خود استفاده می کنند تا پهنای باند کمتری مصرف کنند.
تهیه نسخه پشتیبان
عده ای از افراد هم برای تهیه نسخه های پشتیبان از فایل های خود اقدام به استفاده از سایت های آپلود فایل رایگان می کنند. حال ممکن است برای فایل های شخصی شان باشد یا فایل های مهمی که برای وب سایت شان است!
برترین سایت های آپلود رایگان داخلی
1- پیکو فایل (Picofile)

اولین و بهترین آپلود سنتری که قصد دارم معرفی کنم پیکو فایل است. پیکو فایل با ارائه 20 گیگ فضای رایگان و دائمی جزء یکی از بهترین سایت های آپلود فایل ایرانی محسوب می شود. پیکوفایل متعلق به وب سایت بلاگ اسکای می باشد و پس از گذشت زمانی کوتاهی وب سایت اشتراک ویدیوی تماشا را تاسیس کرد.
پیکوفایل با این که ظاهری ساده و سبکی قدیمی دارد ولی به دلیل رایگان بودن فضای اشتراک گذاری میتواند انتخاب خوبی باشد. مزیت عالی که در پیکوفایل به چشم می اید قابلیت رمزگذاری برروی لینک های دانلود خود است که می توان گفت در سبک خود بسیار جالب و کاربردی است.
در پیکوفایل قابلیتی که کاربران خود ارائه میدهد با عنوان گزارش ترافیک در پنل کاربران وجود دارد که از طریق آن می توان میزان دانلود و ترافیک استفاده شده از فایل ها و روز های فعالیت شما مشاهده کرد.
میتوان گفت در پیکوفایل تنها نقصی که وجود دارد این است که فایل هایی بیشتر از 900 مگابایت را نمی توانید در آن آپلود کنید. حداکثر فایلی که قصد دارید آپلود کنید باید 900 مگابایت باشد.
مزایای پیکو فایل:
- بررسی میزان ترافیک استفاده شده
- ابزار ویرایش تصاویر
- امکان رمزگذاری روی لینک های دانلود
- ارائه 20 گیگابایت فضای رایگان
- مدیریت آسان فایل های آپلود شده
- همیشه رایگان است
- سرعت بالای آپلود فایل ها
معایب پیکو فایل:
- ظاهر و پنل کاربری خیلی ساده و قدیمی
- حداکثر حجم آپلود فایل 900 مگابایت
2- یک آپلود (YekUpload)

یکی دیگه از سایت های آپلود فایل رایگان پر طرفدار سایت یک آپلود است. که 25 گیگ فضای رایگان به کاربران عادی اش می دهد. بله گویا یک آپلود هم اکانت های ویژه و پولی ارائه می دهد.
از دیگر امکانات خوب یک آپلود رمزگذاری روی لینک های دانلود است که امنیت فایل های آپلود شده شما را تا حد زیادی بالا می برد و از سوء استفاده دیگر افراد جلوگیری می کند.
در یک آپلود هم امکان کسب درآمد وجود دارد. درست مثل آپلود بوی در یک آپلود هم می توانید به ازای هر زیر مجموعه و دانلود فایل هایتان توسط دیگر افراد کسب درآمد کنید. برای اطلاعات بیشتر بهتر است به قسمت “کسب درآمد” در سایت یک آپلود مراجعه کنید.
تنها مزیت اکانت های پولی نسبت به رایگان در یک آپلود امکان کسب درآمد از آپلود فایل و امکان آپلود فایل از طریق FTP است.
کاربرانی که اکانت پریمیوم یک آپلود را می خرند می توانند تا 10 ترابایت فایل های خود را به صورت دائمی روی سرور های یک آپلود ذخیره کنند.
همچنین یکی از مزیت های خوب یک آپلود این است که تا زمانی که شما دارای اشتراک ویژه هستید، فایل هایتان روی سرور های یک آپلود باقی خواهد ماند.
البته توی پلن دائمی که رایگان هم است ولی حجم کمتری برای آپلود دارد هم ماندگاری فایل ها نامحدود است. ولی برای فعال سازی این پلن رایگان باید درخواست خود را به یک آپلود ارسال کنید.
همچنین یک آپلود اجازه آپلود فایل ها تا حجم 3 گیگ را به کاربران عادی خود می دهد که یکی از بهترین مزیت های آن محسوب می شود. البته این حجم (آپلود) برای کاربران ویژه تا سقف 6 گیگابایت می باشد.
اما یکی از امکانات ویژه یک آپلود به نظر من امکان آپلود فایل از طریق FTP است. که از طریق FTP می توان حجم بالایی از فایل ها و بک آپ های سایت تان را نیز به اکانت یک آپلود خود انتقال دهید و از آن ها نگهداری کنید.
مزیت های یک آپلود:
- ارائه 25 گیگ فضای آپلود فایل رایگان
- دانلود بدون معطلی (No Timer)
- عدم نمایش کد امنیتی (Captcha)
- آپلود و دانلود همزمان چند فایل با هم
- توقف و ادامه دانلود در دانلود منیجرها
- آپلود از طریق FTP
- امکان کسب درآمد از طریق دانلود فایل
- پنل حرفه ای مدیریت فایل ها
- نگه داری فایل ها در اشتراک پرمیوم تا پایان دوره اشتراک ویژه
- حداکثر حجم آپلود فایل برای کاربران عادی 3 گیگابایت
- آنالیز حرفه ای تعداد دانلود های فایل های آپلود شده
- امکان رمزگذاری روی فایل ها
- امکان کسب درآمد از طریق آپلود فایل (مخصوص اشتراک پرمیوم)
معایب یک آپلود:
- ارائه خدمات ویژه در ازای پرداخت هزینه
- مشکل در رمزگذاری روی لینک های دانلود
- عدم ویرایش فایل های آپلود شده
3- پارس لوکا (Parsloka.com)

پارس لوکا هم جزء قدیمی ترین سایت های آپلود فایل در ایران محسوب می شود که از سال 89 تاکنون فعالیت می کند.
پارس لوکا در این مدت تغییرات زیادی در خدمات دهی اش صورت داده است و امکانات خوبی را برای کاربران اش فراهم کرده است. از این قضیه معلوم است که پارس لوکا یک آپلود سنتر قدیمی و قابل اطمینان است.
این آپلود سنتر ایرانی 40 گیگ فضای رایگان به کاربران عادی اش می دهد. لازم به ذکر است که پارس لوکا نسبت به بقیه آپلود سنترها قیمت های مقرون به صرفه تری دارد.
پارس لوکا در پلن های پولی اش امکان دانلود به صورت لینک مستقیم و بدون معطلی با سرعت بالا را برای کاربرانش فراهم کرده است. همچنین ماندگاری و امنیت فایل ها در پلن های پولی دائمی و تضمین شده است.
یکی از مزیت های پارس لوکا ارائه نرم افزار تحت ویندوز sFTP برای انتقال فایل ها از سیستم شخصیتون به سرور های پارس لوکا است که در جای خودش جالب توجه است.
از دیگر مزیت های پارس لوگا ظاهری زیبا و کاربر پسند و داشتن فایل منیجر حرفه ای برای مدیریت فایل ها می باشد.
مزایای پارس لوکا:
- ارائه 40 گیگابایت فضای رایگان
- فایل منیجر پیشرفته
- ماندگاری همیشگی فایل ها برای کاربران ویژه
- آپلود از طریق نرم افزار sFTP
- عدم محدودیت برای دانلود و آپلود فایل
- فایلها تا شش ماه بعد از آخرین دانلود نگه داشته میشوند (برای کاربران عادی)
- ارائه سرور های ابری قدرتمند
- امکان رمز گذاری روی فایل ها
- رمزگذاری تبادل دادهها با TLS
معایب پارس لوکا:
- تاخیر 20 ثانیه ای برای دانلود فایل در سرویس رایگان
- آپلود فایل حداکثر تا 500 مگابایت
- لینک دانلود غیر مستقیم برای سرویس رایگان
4- آپلود آی آر (Uplod.ir)

یکی دیگر از بهترین سایت های آپلود فایل رایگان آپلود آی آر است. آپلود آی آر به تازگی از جدیدترین نسخه خود با امکانات بیشتر به صورت آزمایشی رونمایی کرده است.
این آپلود سنتر قدیمی هم به تازگی شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته است و از حالت سایت های قدیمی آپلود فایل خارج شده است.
آپلود آی آر هم سرویس های پرمیوم و حرفه ای تری هم ارائه می دهد. ولی تنها با عضویت عادی در آپلود آی آر می توانید 50 گیگ فضای رایگان به دست آورید. کاربران مهمان فقط می توانند در روز 2 گیگ فایل آپلود کنند. به طور کل بیشتر حجم آپلود برای کاربران مهمان 50 مگابایت، برای کاربران عضو شده 2000 مگابایت و برای اعضای پولی تا 5 گیگابایت است.
یکی از مزیت های خوب آپلود آی آر ظاهر زیبا و دلنشین اش است و مدیریت فایل ها در فایل منیجر این سایت بسیار آسان است. تغییر نام فایل، رمزگذاری روی آن و عمومی یا خصوصی کردن آن از نکات قابل توجه در آپلود آی آر است.
یک نکته بسیار مهم این که در اکانت های کاربران عادی آپلود آی آر اگر فایل دانلودی نداشته باشد بعد از گذشت دو ماه از آخرین باری که دانلود شده است پاک می شود. ولی در اکانت های ویژه این طور نبوده و تا پایان دوره اشتراک کاربران فایل ها نگه داری میشوند و هرگز پاک نخواهند شد.
مزایای آپلود آی آر:
- 50 گیگ فضای رایگان برای هر عضو
- هزینه بسیار پایین برای ارتقای حساب کاربری
- نگه داری فایل ها برای کاربران ویژه (دارای اشتراک) تا پایان دوره اشتراک ویژه
- ارائه لینک مستقیم دانلود
- پشتیبانی از نرم افزارهای دانلود فایل
- رابط کاربری زیبا و ساده
- مدیریت آسان فایل ها
معایب آپلود آی آر:
- محدودیت در سرعت دانلود برای کاربران عادی
- حذف فایل های غیر فعال بعد از دو ماه (فقط برای کاربران عادی)
5- آپلودبوی (UploadBoy)

سرویس اشتراک فایل آپلود بوی فعالیت خود را به صورت رسمی از سال ۹۱ به طور رسمی آغاز کرد. آپلود بوی اولین وب سایت اشتراک فایل ایرانی است که توانسته در بین وبمستران خارجی در سراسر جهان نیز کاربر داشته باشد.
میتوان گفت آپلود بوی بستری متفاوت برای کاربران ایجاد کرده که با آپلود فایل های خود میتوانید به ازای دانلود فایل های آپلود شده اش توسط کاربرانتان کسب درآمد کنید و به شما پول می دهد.
آپلود بوی به ازای هر 1000 دانلودی که از فایل های شما می شود (بسته با آی پی کاربران و حجم فایل مورد نظر) حدودا تا 5 دلار به شما پول پرداخت میکند. به عنوان مثال اگر شما یک فایل دو گیگابایتی داشته باشید و 2000 نفر آن را دانلود کنند 10 دلار به شما پرداخت میشود. برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر و نحوه کسب درآمد از آپلود بوی بر روی لینک ثبت نام کلیک کنید
آپلود بوی به تمامی کاربران خود (عادی) 100 گیگ فضای رایگان اشتراک گذاری ولی با محدودیت هایی به کاربرانش ارائه میکند که در ادامه در موردش صحبت خواهیم کرد.
در آپلود بوی برای کاربرانی که اکانت ویژه یا پریمیوم را خریداری کرده باشند امکانات کاملی در نظر گرفته است. کاربران ویژه می توانند لینک مستقیم داشته باشند. و برون محدودیتی در سریع ترین زمان فایل دانلود کنند و از کند بودن سرعت دانلود رنج نخواهند برد! این موارد جزو معایبی است که برای کاربران عادی وجود دارد. البته از بزرگترین معایب دیگر آپلودبوی می توان به پاک شدن فایل های کاربران چه کاربر ساده بوده و چه کاربر ویژه باشند اشاره کرد، که این خود میتواند یکی از موانع بزرگ پیشرفت آپلودبوی محسوب شود.
با این معایب ها بازم باید توجه کرد که در آپلود بوی با امکان ۱۰۰ گیگ فضای رایگان و دائمی به شما، میتوانید از آن استفاده عالی داشته باشید.
میتوان گفت کاربران آپلود بوی بیشتر افرادی هستند که فایل های حجیم به اشتراک میگذارند که شامل فیلم، بازی، نرم افزار، بک اپ است.
آپلود بوی با داشتن فضای ایمن و قدرتمند به کاربران خود یک آسایش خاطری ارائه می دهد که فایل های آنان در فضای امن نگهداری می شود. آپلود بوی دارای سرورهای ابری قدرتمند است که در هر زمانی فایل های کاربران در دسترس هستند و بدون محدودیتی میتوانند دانلود کنند.
مزایای آپلود بوی:
- کسب درآمد از طریق فروش اکانت و اشتراک فایل ها
- درصد درآمد از هر زیرمجموعه بصورت مادام العمر
- رابط کاربری ساده و کاربرپسند
- امکانات ویژه و منحصر به فرد برای کاربران ویژه
- سرعت مناسب آپلود فایل ها
- ارائه 100 گیگ فضای آپلود رایگان به کاربران عادی
- حداکثر حجم آپلود برای اشتراک پرمیوم 20 گیگابایت
- امکان آپلود فایل از طریق لینک سایت های دیگر
- ایجاد لینک های کاملا مستقیم برای کاربران ویژه
معایب آپلود بوی:
- محدودیت در آپلود و دانلود فایل ها برای کاربران عادی
- حداکثر حجم آپلود فایل 2 گیگابایت برای کاربران عادی
- حذف فایل های دانلود نشده حداقل به مدت یک ماه (کاربران عادی)
- حذف فایل های دانلود نشده حداقل به مدت 90 روز (کاربران ویژه)
- زمان 60 ثانیه ای برای دانلود فایل برای کاربران عادی
- ارتقاء کیفیت در ازای پرداخت هزینه
برترین سایت های آپلود رایگان خارجی
1- MediaFire

براساس اطلاعات موجود، ۸۴۰ میلیون کاربر بهصورت ماهیانه از MediaFire برای ارسال و دریافت فایلها استفاده میکنند. البته از این ۸۴۰ میلیون کاربر، تعداد ۵۰ میلیون کاربر در سایت ثبت نام کردهاند و بهصورت رسمی فعالیت دارند. با هزینه کمتر از ۵ دلار، امکان ذخیرهسازی ۱ ترابایت اطلاعات وجود خواهد داشت، اما بد نیست بدانید که کاربران تا ۱۰ گیگابایت فضای ذخیرهسازی را بهصورت رایگان در اختیار خواهند داشت.
در صورتی که از حساب کاربری رایگان مدیافایر استفاده میکنید، قطعا باید تحمل نمایش تعداد زیاد تبلیغات آن را هم داشته باشید. جالب است بدانید که ۴۰ گیگابایت فضای ذخیرهسازی ابری رایگان هم با اتصال به فیسبوک و توییتر، در اختیار خواهید داشت که بدین ترتیب، مجموع فضای رایگان شما به ۵۰ گیگابایت خواهد رسید.
2- MEGA

یکی از سایتهای آپلود رایگان را میتوان MEGA دانست که عملکرد مبتنی بر مرورگر را با قابلیت رمزگذاری End-to-End ، ارائه میکند. بد نیست بدانید که این پلتفرم، کنترل کلیدهای رمزگذاری را در اختیار کاربران قرار میدهد و این بدان معنا است که هیچ تصوری از فایلهای ذخیره شده کاربران روی سرورها، ندارد. پلتفرم MEGA به دلیل توجه به حفظ حریم خصوصی، هیچ راهی برای اشتراکگذاری را پیشنهاد نمیکند، اما روشهای ایمن اشتراکگذاری و ارتباطی آن میتواند در کاهش ضررهای احتمالی، مؤثر باشد.
رمزگذاری End-to-End، برنامههای موبایل و دسکتاپ، پیامرسان ایمن با قابلیتهای ویدیویی و صوتی را میتوان از مهمترین ویژگیهای MEGA عنوان کرد. توجه داشته باشید که امکان استفاده رایگان از ۵۰ گیگابایت (به طور موقت یا زمان دار) فضای ذخیرهسازی ابری در این پلتفرم وجود دارد و در صورت نیاز، میتوانید با پرداخت ماهیانه ۵.۴۵ دلار، ۲۰۰ گیگابایت دیگر را هم مورد استفاده قرار دهید. در حقیقت فضای رایگان واقعی که این سایت در اختیار کاربران میگذارد 15 گیگ می باشد و با ثبت شماره همراه یا نصب اَپ مگا یا معرفی مگا به دوستان، حجمی مازاد در اختیار کاربران قرار گرفته که با گذشت یک یا چند ماه این حجم سوخته و میزان فضای دانلود و آپلود دوباره به 5 الی 15 گیگ کاهش می یابد.
3- SugarSynce

SugarSynce از شرکتی به وجود آمده که تمرکز آن روی همگامسازی تصاویر در چندین دستگاه بوده است. این سایت آپلود رایگان را میتوان بهعنوان یکی از بهترین راههای تهیه آنلاین بکاپ به حساب آورد که به کاربران، امکان ذخیره، مشاهده، ویرایش، همگامسازی، اشتراکگذاری و دسترسی ایمن به فایلها را خواهد داد.
این پلتفرم دارای طرحهای مختلفی بوده و در زمینه استفاده شخصی یا تجاری، کاربرد دارد. همچنین مقیاس SufarSynce فراتر از دو ترابایت فضای ذخیرهسازی بوده و توانایی کنترل پهنای باند و مجوزهای آن را هم دارد. یکی از ویژگیهای این پلتفرم را میتوان امکان استفاده ۳۰ روزه رایگان کاربران از تمام طرحهای موجود آن، عنوان کرد.
اگر بخواهیم برخی از ویژگیهای کلیدی این پلتفرم را بیان کنیم، قطعا همگامسازی خودکار، حذف از راه دور، اشتراکگذاری ایمن پروندهها، امکان بازیابی پوشههای محافظتشده و پشتیبانگیری مداوم و خودکار از مهمترین آنها به حساب میآیند. البته فراموش نکنید که اپلیکیشن این پلتفرم هم برای سیستمعامل اندروید و iOS در دسترس قرار دارد.
4- Microsoft OneDrive

یکی از سایتهای آپلود رایگان که محبوبیت زیادی هم دارد، مایکروسافت واندرایو است. کاربران میتوانند با استفاده از این فضای ذخیرهسازی مایکروسافت از امکان آپلود رایگان فایلها تا ظرفیت ۵ گیگابایت برخوردار شوند و در صورت تمایل، میتوان از فضای ذخیرهسازی ابری ۱۰۰ گیگابایت آن با پرداخت حق اشتراک ماهانه ۱.۹۹ دلار هم بهرهمند شد.
از مهمترین ویژگیهای مایکروسافت واندرایو میتوان دسترسی آفلاین به اطلاعات، رمزگذاری SSL، سازگاری با چند دستگاه و امکان تعیین انقضا برای پیوندهای مشترک اشاره کرد. بد نیست بدانید که استفاده از فضای ذخیرهسازی واندرایو در ویندوز ۱۰، بسیار ساده است.
5- Google Drive

گوگل درایو را میتوان به دلیل فضای قابلتوجه ذخیرهسازی ابری رایگانی که دارد، یکی از محبوبترین پلتفرمهای آپلود معرفی کرد. این فضای ذخیرهسازی رایگان، کاملا برای کسب و کارهای کوچک، مناسب بوده و امکان ایجاد، ویرایش، اشتراکگذاری و ذخیره را برای کاربران دستگاههای مختلف، فراهم میکند.
گوگل درایو دارای ویژگیهای قابل قبولی بوده که از جملهی آنها میتوان به سازگاری با چندین فایل و دستگاه، جستوجوی بصری و پیشگیری نسبت به از دست رفتن اطلاعات اشاره کرد؛ تمام این ویژگیها در کنار اعتبار نام گوگل، سبب شدهاند تا گوگل درایو بتواند اقبال بیشتری نسبت به سایر سایتهای آپلود رایگان، داشته باشد. بد نیست بدانید فضای رایگان ذخیرهسازی گوگل درایو، معادل ۱۵ گیگابایت بوده و در صورت تمایل برای در اختیار داشتن ۱۰۰ گیگابایت فضای ابری ذخیرهسازی، باید ۱.۹۹ دلار بهصورت ماهانه پرداخت کرد.
6- DropBox

این پلتفرم در ابتدا روی دستیابی اشخاص و مشاغل کوچک متمرکز بود و هماکنون در حال گسترش است. DropBox را میتوان باتوجه به فضای قابل قبول ذخیرهسازی ابری که در اختیار کاربران قرار میدهد، یک گزینه مقرونبهصرفه به حساب آورد.
بد نیست بدانید که در کنار فضای ذخیرهسازی رایگان ۲ گیگابایت، یک مدت تست رایگان ۳۰ روزه هم برای پلنهای تجاری ارائه خواهد شد. کنترل از راه دور دستگاه، احراز هویت دو مرحلهای، رمزگذاری ۲۵۶ بیت و TLS و ادغام با مایکروسافت آفیس ۳۶۵ را میتوان بهعنوان مهمترین ویژگیهای این سایت آپلود رایگان به حساب آورد.
7- pCloud

یکی دیگر از بهترین سایتهای آپلود رایگان را میتوان pCloud دانست که در کمتر از یک دهه، توانست بیشتر از ۸ میلیون کاربر را جذب کند.
ظاهر این پلتفرم و رابط کاربری آن هم فوقالعاده جذاب و البته ساده است. لینکهای دانلود سفارشیسازی شده، رمزگذاری اختیاری، دسترسی آفلاین، پخشکنندههای ویدیویی و صوتی داخلی در کنار نامحدود بودن سایز فایلها را میتوان تنها بخشی از ویژگیهای مهم pCloud به حساب آورد.
شما با استفاده از pCloud، معادل ۲۰ گیگابایت فضای ذخیرهسازی ابری رایگان در اختیار خواهید داشت که میتوانید با پرداخت ماهانه ۳.۹۹ دلار، فضای موردنظرتان را به ۵۰۰ گیگابایت ارتقاء دهید.
تهیه کننده : حسن هوشیار